Vondruskova.cz » Gastronomický program » Polotovar z rybího masa - KAPŘÍ

Polotovar z rybího masa - KAPŘÍ

Novinkou v sortimentu produktů ze sladkovodních ryb je i polotovar z masa Třeboňských kaprů. Jedná se o drcené maso kapra s přídavkem ovesných vloček a koření.

Objednávat můžete dva druhy balení a to 2 kg a 0,5 kg.

Více o prodeji ryb a možnosti objednávek.

Video s návodem na přípravu pokrmů z KAPŘÍ



Ukázky receptů z KAPŘÍ

Po kliknutí na název receptu se zobrazí detail receptu na webu www.kapri-maso.cz

Kapří řízek čili Kapřízek

Z polotovaru Kapří můžete připravit různé varianty kapřích řízků či karbanátků obalovaných v těstíčku nebo trojobalu. Vyzkoušejte sýrový, šunkový či kapustový smažený řízek s kapřím masem.

Kapří bramborák

Vyzkoušejte zajímavou obměnu tolik oblíbených bramboráků. Bramboráčky s kapřím masem připravené ze směsi Kapří chutnají výborně.

Kapří halušky

Pokud do směsi Kapří přidáte najemno nastrouhané syrové brambory, připravíte chuťově velmi zajímavé halušky.

Kapří noky

Vyzkoušejte recept na netradiční noky nebo knedlíky s kapřím masem. Těsto vytvoříte ze základní hmoty Kapří, do které přidáte nakrájenou žemli a petrželovou nať. Uvařené noky můžete podávat s žampiónovou či křenovou omáčkou.

Kapří polévka

Ze směsi Kapří můžete velmi rychle a snadno připravit kapří polévku. Stačí jen do zeleninového vývaru přidat zavářku připravenou z Kapří, vajec a mléka. Směs můžete použít také na přípravu knedlíčků či nočků.

Rýžové Kapří

Maso z kapra je možné kombinovat i s rýží. Vyzkoušejte netradiční pokrm z rýže a kapřího masa, jehož příprava je velmi snadná.

Pohankové Kapří

Vyzkoušejte recept na pohankové placičky připravené z polotovaru Kapří. Obdobně můžete připravit i další druhy placiček z různých druhů obilných vloček.

Luštěninové Kapří

Směs Kapří se hodí i na přípravu pokrmů z luštěnin, které je možné vylepšit kousky uzeniny či slaniny.

Zeleninové Kapří

Ochutnejte zeleninovou kapří sekanou připravenou z polotovaru Kapří. K přípravě pokrmu můžete využít libovolnou směs zeleniny.

Kapří čevapčiči

Recept na lákavou pochoutku z kapra. Kapří čevapčiči připravíte snadno a rychle z polotovaru Kapří. Stačí jen přidat cibuli, mletou papriku, případně další koření.


Komentář

Zadejte svůj komentář či dotaz.

 
Vyplňte všechny položky a zobrazte "Náhled". Po kontrole textu můžete zprávu "Odeslat". Uvedený e-mail nebude zveřejněn.
 

Gastronomický program

Aktuality

Nálev na znojemské okurky

Novinkou z produkce Aromky Brno s.r.o je Nálev na okurky na přípravu nálevu na zavařování okurek nakládaček.

5.06.15

Ubytování silvestr 2015/2016

Silvestrovské pobyty jsou každoročně nejžádanějším zimním termínem. Vybírejte včas, objekty z nabídky ubývají každým dnem.

5.06.15

Výlov rybníka Dvořiště - 21. až 23.10. 2011

Pozvánky na výlov rybníka Dvořiště.

13.10.11

Znovínské vinobraní v Třeboni

Vinotéka Radka a Znovín Znojmo zvou ve dnech 23. – 25.9.2011 na Znovínské vinobraní v Třeboni.

9.09.11

 

PhDr. Radomíra Vondrušková
Designér ČR
www.vondruskova.cz
tel: + 420 272 654 046
mobil: +420 736 185 263
r.vondruskova@seznam.cz